AcroYoga Teacher Training

AcroYoga Stockholm Lärarutbildning 2020 1-14 juni – på Yogansa samt 4 retreatdagar hos Shawake! Early Bird gäller fram till den 29/2, läs mer här!

AcroYoga – Lärarutbildning med Gabriella Bergbäck & Mito FlyingMonkey

Click here for information in English and to see all information about the training.

Sign up to the training here.

100 h AcroYoga-lärarutbildning för att fördjupa din förståelse och kunskap av akrobatisk och terapeutisk flygning, Thai-Yoga-massage och Yoga. Vi kommer att ge dig olika verktyg för att utforska din unika undervisningsstil som lärare på ett säkert, roligt och fantastiskt sätt.

Efter 14 dagar kommer du att känna en stor skillnad i att skapa ett lärorikt & lekfullt utrymme för andra att utforska och träna AcroYoga. Att bli AcroYoga lärare är en pågående process som inte startar eller slutar med lärarutbildningen. Vi erbjuder verktyg för att fördjupa och dela din AcroYogakärlek!

 

Datum 1-14 juni 2020

1-5 juni Yogansa, pipersgatan 26, Stockholm, Sverige

6-10 juni Shawake, Österbybruk, Sverige

11-14 juni Yogansa, pipersgatan 26, Stockholm, Sverige

 

Utbildningen är indelad i 3 delar.

Den första och tredje delen hålls i Yogansa Studio och då ingår inte boende eller måltider.

När du väl har blivit antagen kommer vi att bjuda in till en privat Facebook-grupp så att du kan träffas och ordna boende med andra AcroYogisar

Läs mer om Yogansa här http://yogansa.se

 

Den andra delen kommer att vara på en naturnära kursgård i Österbybruk som heter Shawake. Det ligger omgivet av underbar skog och en sjö. Utbildningen inkluderar vegansk mat och boende i sovsal den 7-11 juni på Shawake. Transport ingår inte i Shawake, boka ditt tåg här www.sj.se. Det är en 2 timmars tågresa från Stockholms stad.

Läs mer om Shawake här!

Price & Payment Conditions

Early bird: Pay before 29th of February 2020: 16 990 SEK
Ordinary price: 19 990 SEK
Deposition to book your spot: 2000 SEK ( Non Refundable )
Last date for remaining payment: 30th of April 2020.

Cancelation Rules: Cancelations made before 30th of March will be refundable, minus deposition. Cancelations made between 1st of april and 30th of May will require a medical certificate and are refundable by 75% minus deposition.

Sign up & pay all at once here!

Installment Payment is also available!
Email *protected email* to set up an installment payment. Obs! 100% of the fee must be payed before the training starts.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather