Ayurveda: Yoga & Breakfast!

Varmt Välkommen till Ayurvedisk Yoga med Frukost! Fyra fristående workshops för dig som vill lära dig om ayurvedisk yoga & kost.

Ayurvedisk Yoga & Breakfast med Madhima Claudee

• 4 moduler – Vata (17/6), Pitta (1/7), Kapha (15/7)  & Tridosha (5/8)
• Lördagar 10:00-11:30
• Max 20 pers
• 400kr/modul (paket pris alla fyra workshops: 1200kr)

Försäkra din plats idag genom att förboka på:
www.timecenter.com/yogansa
Klicka på ”Workshops i Yogasalen”

VATA

Lördagen 17:e juni är doshan/personlighetstypen VATA i fokus – Del 1 / 4. Här jobbar vi med vårt eter och luft element och skräddarsyr en 60min yogaklass baserad på ayurvedas perspektiv och njuter därefter av en härlig ayurvedisk frukost med anpassade råvaror till doshan som står i fokus.

En workshop uppdelad i fyra moduler/tillfällen, varanan vecka i start från 17 juni-5 augusti. Modulerna är fristående och kan även tas enskilt. Varje vecka går vi igenom var och en dosha/personlighetstyp var för sig och anpassar yoga asanas efter den förutom den sista då vi går igenom Tridosha som är hur vi kombinerar alla elementen i Ayurveda på ett balanserat och personligt sätt.

 

PITA

Lördagen 1 juli är doshan/personlighetstypen PITTA i fokus – Del 2 / 4. Här jobbar vi med vårt eld & vatten element och skräddarsyr en 60min yogaklass baserad på ayurvedas perspektiv och njuter därefter av en härlig ayurvedisk frukost med anpassade råvaror till doshan som står i fokus.

En workshop uppdelad i fyra moduler/tillfällen, Start från 17 juni, 1 juli, 15 juli och 5 augusti. Modulerna är fristående och kan även tas enskilt. Varannan vecka går vi igenom var och en dosha/personlighetstyp var för sig och anpassar yoga asanas efter den förutom den sista då vi går igenom Tridosha som är hur vi kombinerar alla elementen i Ayurveda på ett balanserat och personligt sätt.

KAPHA

Lördagen 1 juli är doshan/personlighetstypen KAPHA i fokus – Del 3 / 4. Här jobbar vi med vårt jord & vatten element och skräddarsyr en 60min yogaklass baserad på ayurvedas perspektiv och njuter därefter av en härlig ayurvedisk frukost med anpassade råvaror till doshan som står i fokus.

En workshop uppdelad i fyra moduler/tillfällen, 17 juni – Vata, 1 juli – Pitta, 15 juli – Kapha och 5 augusti Tridosha. Modulerna är fristående och kan även tas enskilt. Varannan vecka går vi igenom var och en dosha/personlighetstyp var för sig och anpassar yoga asanas efter den förutom den sista då vi går igenom Tridosha som är hur vi kombinerar alla elementen i Ayurveda på ett balanserat och personligt sätt.

TRIDOSHA

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather