Barnkurser 2020 – Boka tidigt rabatt!

Våra dans- och yogakurser för barn är nu uppe för bokning: Start från den 20/1 2020!

Boka senast den 21/12 och få 20%, läs mer här!

För att boka plats på våra kurser, vänligen boka plats i vårt bokningssystem, klicka här! Om du har några frågor, kontakta oss på info @ yogansa.se.

För att få 20% rabatt, ange denna rabattkod: Bokatidigtvt2020

Ny på Yogansa?

Vi finns på Pipersgatan 26, precis vid Rådhusets tunnelbana på Kungsholmen. I 7 års tid har vi hållit klasser för barn i alla åldrar. Varje termin avslutas med en uppvisning och disco, vi betonar dock att showen är inte undervisningens primära mål. Hos oss ligger fokus vid att ha roligt samtidigt som rörlighet och träning kommer på köpet.

En del dansgrupper består av barn som dansat hos oss många terminer och har därför en fortsättningsnivå utskrivet i schemat. Om ditt barn dansat tidigare går det bra att hoppa in i dessa grupper, annars rekommenderar vi grupperna på nybörjarnivå.

För att en grupp ska starta krävs minst 6 anmälda, vi siktar dock på att starta upp alla schemalagda grupper och ser efter terminens första veckor om det är nödvändigt att slå ihop eller ställa in någon grupp.

Under terminens första tre veckor är alla grupper öppna för prova-på, det kostar 100 kr per klass. Om du bokar plats och betalar innan jul och tar del av 20% rabatten, gör vi inga återbetalningar. Ditt barn kan dock prova olika kurser tills något funkar, och om ingen kurs funkar för ditt barn fåt du använda beloppet du betalat som ett värdekort på valfritt köp på Yogansa ( vi har 70 pass per vecka i dans och yoga för vuxna).

Dansar ditt barn redan hos oss och vill fortsätta?

Om du redan nu vet med dig att ditt barn vill fortsätta på en kurs hos oss, passa på att boka före jul och få 20% rabatt!

När vi får in bokningar i god tid blir det dessutom lättare för oss att eventuellt lägga till fler kurser på schemat. Under hösttermin 2019 har vi haft många fulla grupper, det finns därför stor chans att vi öppnar upp för fler nya grupper i januari om vi ser att behovet finns!

Yoga för barn

För barn i ålder 9-15 år har vi Yoga för Unga varje tisdag. Vi jobbar med rörlighet, balans och styrka, såväl fysiskt som mentalt. I gruppen möts vi på lika villkor och alla är med och bidrar till en trygg och accepterande miljö. Yoga är fri från prestation och du behöver inte ha tränat yoga innan. Alla yogar efter sina förutsättningar.

Familjeyoga – Barn ålder 5-10 år yogar tillsammans med föräldrar! Detta pass hålls varje söndag kl 12.40-13.30 och kan köpas som en kurs, eller drop in vid enstaka tillfällen. Idén med familjeyoga går ut på att föräldrar tillsammans med sina barn kan leka och röra på sig och samtidigt få yogans fördelar på köpet. Passet är helt fritt från prestation och inga förkunskaper krävs för att delta.

Schema vårtermin 2020

Som ovan nämnt finns det möjlighet till tillägg av flera nya grupper om vi ser att befintliga grupper blir fulla tidigt. Vi uppskattar därför att få in alla anmälningar till vårterminen i god tid så att inga grupper blir överfulla.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather