Claudia Sawicka

Claudia Sawicka aka Madhima är en modern häxa som numera är bosatt i Stockholm och driver sitt egna företag Buddhicitta. Där trollar hon med holistiska hälso & healing koncept baserade på Buddistisk lära. Hennes dharma är att mata världen med medvetenheten i deras hälsa & livsstil, hur man kan njuta av enkla saker i livet samt vara i närmre kontakt med sina sinnen. Madhima specificerar sig inom personlig livsstilscoaching, kost/detox program, deep sound / reiki healing sessioner samt holistiska reatrets och workshops inom Sacred nourishment inspirerat av Yoga, Ayurveda & Tantra. En workshop som är i tre delar och innehåller närvarande sinnen, Intuativ matlagning och medvetet ätande. Nyfiken på att veta mer om Madhima och hennes tjänster är du välkommen att besöka hennes Facebook sida:
www.facebook.com/buddhicittaa

Healing Meditation 

Healing Meditation är en djupgående och meditativ metod av avslappning som med hjälp av tibetan singing bowls sänds det ut vibrationer, ljud och frekvens som har en helande och läkande effekt, på så sätt motverkar stress, migrän, depression samt fysiska och psykiska blockeringar som kan sätta sig djupt i vår energikropp pga tidigare trauman, skador eller hälso förändingar.

Under klassen kommer du ligga bekvämt på rygg, täkt med en filt och ta emot vibrerande ljudvågor av healing i 45 min. De aktiva vibrationerna involverar hjärnan för att flytta in i de djupare Alpha & Theta- hjärnvågfrekvenserna. Dessa är de frekvenser som framkallar de djupa och meditativa signalerna, så vi kan njuta av att vara i närmare kontakt med vår kropp & sinne samt stärka vår intuition.

– 45min/Drop in – 100:-

Boka Healing Meditation på www.timecenter.com/yogansa under ”Lilla Salen”.

Deep Sound / Reiki Healing – privat session

Deep Sound / Reiki healing använder vi samma verktyg som i Healing Meditation, tibetan singing bowls med Reiki. En healing behandling som skräddarsyrs efter ditt personliga hälso tillstånd och behov.

Ljudfrekvensen påverkar det sympatiska nervsystemet där dina hjärnvågor synkroniseras med hjälp av vibrationerna och engagerar avslappningsreflexen som i sin tur sänker frekvensen i andningen, hjärnan och hjärtat. Detta bidrar till en djupare känsla av välbefinnande samt harmoni i vår kropp & själ.

– 1h/850:- NU 650:-!!
– 1,5h/1500:- (par) NU 1200:-!!

Holistisk Livsstilscoaching 

Holistisk Livsstilscoaching går vi in på djupet och tittar på din livsstil i helhet. Med anpassad kost, aktivitet & avslappning hjälper Madhima dig med sin bredda kunskap i hälsa och intuitiva förmåga dig att fina balans i livet och optimerar din hälsa. Med en skräddarsyd plan baserad på ayurveda hjälper hon dig att finna din egna kroppsliga & själsliga rytm för att du på bästa sätt ska njuta av ett sunt och hälsosamt liv.

– 1,5h/1000:- (första möte) NU 700:-!!
– 1h/ 700:- (fortsättning) NU 600:-!!
– 1h/900:- (kost/detox) NU 700:-!!

Boka privata behandlingar till: claudiasawicka@hotmail.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather