Balett Fitness

Denna kurs startar på nytt hösttermin 2018, mer info kommer inom kort. Du kan anmäla ditt intresse redan nu genom att maila admin@yogansa.se.

Om kursen:

Balett Fitness är ett träningskoncept i grupp som har rötterna i baletten. Balett är en dans form uppbyggd på musikalitet, rörelsekvalitet och formaliserade positioner och rörelser som är krävande i fråga om styrka och vighet.

Passet är en förenklad version av en riktig balett klass, vi jobbar mot spegeln, i parallell, första och andra position och med fler repetitioner.

Som instruktör lägger jag fokus på kroppens placering och förståelsen av musikalitet, elementära rörelser och steg. Jag lägger stor vikt på det konstnärliga uttrycket i dansen. Du ska känna att du dansar mer än att du tränar.

Under ett pass tränar du igenom hela kroppen. Du tränar styrka, kroppskontroll, rörlighet och balans. Passet tonar och stärker din kropp och ger dig hållningen du alltid önskat dig.

Du behöver inte ha tränat balett tidigare för att hänga med. Balett Fitness är öppen för alla nivåer och alla åldrar. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Delta barfota eller med balettskor/strumpor

Kurs: Balett Fitness

Tid: Måndagar kl. 17.30-18.25

Nästa kursstart: 29/1

Uppehåll: 2/4, Annandag Påsk

Pris 14 veckor: 1900 kr

Lärare: Rebecca Björling

Du kan delta i kursen på följande sätt:

  • Anmäl dig till hela kursen, då har du alltid förtur. Anmäl dig här!
  • Med klippkort, 10 pass för 1600 kr eller 20 pass för 2600 kr
  • Terminskort
  • Drop in, 170 kr
  • Delta med Introkort, om du är ny kund hos oss får du dansa hur mycket du vill i 30 dagar för 1000 kr!

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans och yoga!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather