Barre

Missa inte Yogansas prova-på-veckor inför vårtermin 2018!

  • 15-21 januari: Prova på vecka för YOGA
  • 22-29 januari Prova på vecka för DANS
  • 22-29 januari Prova på vecka för BARNKLASSER

100 kr / klass gäller på ALLA våra klasser under prova-på-veckorna. Obs! Reservera plats i god tid på www.timecenter.com/yogansa

Om kursen:

Jessica Svensson håller Barre, en klass där vi kombinerar tekniken i balett med pilates och yoga. Lägg till konditionsträning så får du ett typiskt Barre-pass. Kombinationen av dessa metoder ger ett tufft träningspass som snabbt ger synbara resultat och du behöver inte några som helst danskunskaper för att komma på ett pass. Passet är perfekt för den som drömmer om att få en dansares kropp utan att lägga ner åratals slit i danssalen.

Under passet kombinerar vi mycket små rörelse för att verkligen komma åt en viss muskel och stora rörelser där vi kommer åt flera muskelgrupper på en och samma gång samtidigt som vi ökar pulsen. Dessa små muskelsammandragningar utförs och integreras med en intervallmetod som bränner fett, förbättrar uthålligheten och resulterar i en stark kropp med elegant hållning.

Vi börjar med en uppvärmning, går vidare till stången där vi fokuserar på rumpa och ben och avslutar med övningar på matta med fokus på armar och bål.  Det är träning för hela kroppen som tonar låren, plattar till magen, lyfter rumpan och formar armarna. På bara tio gånger kommer träningen att ha gett påtagliga resultat och din kondition, kroppshållning, smidighet och bålstyrka kommer att ha förbättrats märkbart.

Kurs: Barre

Nivå: Alla nivåer välkomna

Tid: Fredagar kl. 11.30-12.20

Nästa kursstart: 2/2

Pris 14 veckor: 1900 kr

Uppehåll: 30/3 p.g.a. Långfredag Påsk

Drop in: 150 kr

Lärare: Jessica Svensson

Du kan delta i kursen på följande sätt:

  • Anmäl dig till hela kursen, då har du alltid förtur. Anmäl dig här!
  • Med klippkort, 10 pass för 1600 kr eller 20 pass för 2600 kr
  • Terminskort
  • Drop in, 150 kr
  • Delta med Introkort, om du är ny kund hos oss får du dansa hur mycket du vill i 30 dagar för 1000 kr!

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans och yoga!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather