Barre

Under vårterminen 2018 kan du delta i Barre på fredagar kl 11.30-12.20. Vårterminen pågår fram till den 6/5.

Sommar 2018

Vår sommartermin pågår den 14/5 till 14/7. Under denna period kan du träna med sommarkortet eller sommarklippkortet. Under sommarschemat kommer Barren att fortsätta på samma tid, fredagar 11.30-12.20 fram till den 15/6.

Om kursen:

Jessica Svensson håller Barre, en klass där vi kombinerar tekniken i balett med pilates och yoga. Lägg till konditionsträning så får du ett typiskt Barre-pass. Kombinationen av dessa metoder ger ett tufft träningspass som snabbt ger synbara resultat och du behöver inte några som helst danskunskaper för att komma på ett pass. Passet är perfekt för den som drömmer om att få en dansares kropp utan att lägga ner åratals slit i danssalen.

Under passet kombinerar vi mycket små rörelse för att verkligen komma åt en viss muskel och stora rörelser där vi kommer åt flera muskelgrupper på en och samma gång samtidigt som vi ökar pulsen. Dessa små muskelsammandragningar utförs och integreras med en intervallmetod som bränner fett, förbättrar uthålligheten och resulterar i en stark kropp med elegant hållning.

Vi börjar med en uppvärmning, går vidare till stången där vi fokuserar på rumpa och ben och avslutar med övningar på matta med fokus på armar och bål.  Det är träning för hela kroppen som tonar låren, plattar till magen, lyfter rumpan och formar armarna. På bara tio gånger kommer träningen att ha gett påtagliga resultat och din kondition, kroppshållning, smidighet och bålstyrka kommer att ha förbättrats märkbart.

Kurs: Barre

Nivå: Alla nivåer välkomna

Tid: Fredagar kl. 11.30-12.20

Nästa kursstart: 18/5

Pris 6 veckor: 900 kr

Drop in: 150 kr

Lärare: Jessica Svensson

Du kan delta i kursen på följande sätt:

  • Anmäl dig till hela kursen, då har du alltid förtur. Anmäl dig här!
  • Med klippkort, 10 pass för 1600 kr eller 20 pass för 2600 kr
  • Terminskort
  • Drop in, 150 kr
  • Delta med Introkort, om du är ny kund hos oss får du dansa hur mycket du vill i 30 dagar för 1000 kr!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather