Feel-Good Julbord!

Det är viktigt att ha roligt med sin personal, och runt juletid finns det många anledningar att hitta på något roligt ihop. Men tänkt vad skönt om det kunde ske utan en skyhög barnota och baksmällornas baksmälla?

Vi vill erbjuda ett alternativ till alla som vill ha ett trevligt julbord men på ett annorlunda vis! Vi är flexibla och kreativa och vill möta era önskningar och behov på bästa sätt.

Ett Feel-Good Julbord kan bokas av er som är kollegor, en familj eller ett gäng vänner. Vi tar hand om mat / dryck / musik / lokal så att ni tillfullo kan umgås och ha roligt ihop.

Så här kan ett Feel-Good Julbord se ut:

  • ATT SAMLAS OCH LANDA: En varm ingefärsdrink serveras till samlingen i cirkel. En guide kan leda samlingen eller så kan ni utse en egen guide. I cirkeln får var och en uttrycka hur dom mår just idag, samt ett tema som ni själva bestämmer. T.ex. Vad vill jag ha mer av under nästkommande år, vad var årets lyckligaste höjdpunkt, eller ett fint minne som man delar med sina vänner / kollegor. Vi skräddarsyr efter era behov och kan lägga till meditation / avslappning / två-och-två övningar, allt för att alla ska känna sig bekväma och avslappnade, redo för kvällen som väntar! Uppskattat tid: 30-60 min beroende på gruppens storlek och önskemål.
  • ATT FÅ UPP APTITEN: Välj en valfri dansklass eller yogaworkshop. Välj någon av Yogansas lärare eller om ni har en egen går detta såklart bra! Lektionen kan ha ett tema efter era önskemål som t.ex. Detox, Stress Release, Sammanhållning och Teamarbete m.m. Vi erbjuder alltifrån salsa och hiphop till acroyoga eller paryoga. Uppskattat tid: 60-90 min beroende på aktivitet.
  • MIDDAG: Vi erbjuder vegansk eller vegetarisk buffé för grupper på 8-30 personer. Vid större grupper än så samarbetar vi med den veganska cateringfirman Vivo Sthlm. Oavsett om ert sällskap är består av veganer eller allätare lovar vi att det finns fantastiska smakupplevelser på ett vegansk julbord. Skagenröra, sill, leverpastej och julgodis på vegansk vis är en riktig hit…
  • SLÄPP LOSS: Efter middagen kanske det är dags att gå hem, bara mingle, eller så vill man kanske ha en sista slutspurt tillsammans. Ha med en egen spellista eller be oss förbereda musiken efter era önskemål. Ha ert privata disco på vårt stora danssgolv eller prova på en spännande aktivitet som frigörande dans, kontaktimprovisation eller någon form av dansklass.

Alla moment är valfria och kan läggas till eller tas bort. Vi kan även anpassa programmet om barn ska vara med.

Kontakta oss om detta lockar dig! Vi träffas för ett kravlöst möte så ni får se våra lokaler, och lämnar därefter en offert.

Varmt välkommen att kontakta oss på *protected email*

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather