Privatlektioner och bröllopsdans

Privatlektioner på Kungsholmen

Är du intresserad av att fördjupa dina kunskaper, förfina din teknik, eller få enskild undervisningstid med någon av våra lärare?

Det går då alldeles utmärkt att boka in en privatlektion hos oss. Beroende på lediga tider i lokalen erbjuder vi privatundervisning i alla våra yogaformer, samt i dansstilarna salsa, afrikansk dans, streetdance och dancehall.

Om du är helt ny inom yoga kan det vara skönt att få en enskild stund med din yogalärare för att kunna ställa frågor och ventilera dina tankar kring yogans alla aspekter, både dess filosofi och livsstil såväl som linjering och vinklar i dom olika positionerna.

Det går även att boka en egen lärare för en mindre grupp på 2-5 personer. Det kanske är en perfekt bröllopspresent till ett par, eller en lyxig födelsedagspresent till en passionerad dansentusiast!

Priset är 600-800 kr per timme beroende på lektionslängd, antal lektioner och önskad lärare.

Maila oss gärna om du vill boka en privatlektion, es.as1655360918nagoy1655360918@ofni1655360918.

Bröllopsvals eller egen show?

Irini Dougias Andersson som driver dansskolan Yogansa har tidigare jobbat med olika show- och musikalproduktioner, och har nu börjat ta sig an bröllopspar som vill visa upp lite kreativa dansnummer förutom eller istället för den klassiska bröllopsvalsen.

Om du är intresserad av att piffa upp din bröllopsunderhållning med ett roligt shownummer, är du välkommen att höra av dig.

Inga förkunskaper krävs. Numret utformas efter parets kapacitet och önskemål.

Upplägg

1. Möte och idébollning om shownumret. Antal lektioner bestäms och bokas in. Detta första möte kostar inget och är inte bindande.

2. Paret får önskat antal privatlektioner på Dansskolan Yogansa. Priset är från 600 kr per lektion och uppåt. Om specialistlärare inom t.ex. tango, bollywood eller någon annan dansstil önskas så kan priset variera.

3. Paret får filma dansrepetitionerna och öva själva den sista månaden innan bröllopet.

4. En vecka innan bröllopet träffas vi för genrep.

Exempel från tidigare bröllopspar

Jennifer & Marja – hiphop koreografi till låten Crazy in Love, den ena spelade Jay Z, den andra Beyoncé såklart!
Antal lektioner: 6

Jenny & Oskar – buggnummer med ett gäng brudtärnor, brudnäbbar och utvalda gäster som får igång alla gäster genom en flashmob. Bugg / Showdans / jazz.
Antal lektioner: 8

Emma & Kalle – dansar till klassikern Dirty Dancing, ett dans-teaternummer som innehåller latin, jazz och många snurrar!
Antal lektioner: 6

Maila oss gärna om ni vill boka privata danslektioner inför ert bröllop, es.as1655360918nagoy1655360918@ofni1655360918.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather