Klippkort

Våra klippkort om du vill träna då och då:

  • Klippkort standard 10 pass: 1600 kr
  • Klippkort standard 20 pass: 2600 kr
  • Lunchklippkort 10 pass: 1300 kr
  • Studentklippkort 10 pass: 1300 kr

Kom ihåg att du som student, pensionär eller långtidssjukskriven alltid får 15 % på våra träningskort, detta vid uppvisande av intyg.

Ett klippkort gäller för 10 eller 20 lektioner och finns tillgängligt för vuxna, kortet är giltigt i 12 månader. Klippkortet kan användas både till dans- och yogaklasser.

Du som har ett klippkort måste alltid anmäla dig  till passen i förväg, och du måste alltid avanmäla dig senast 4 timmar innan lektionen startar.

Viktig information om våra träningskort:

– Du bokar alltid det pass du vill gå på i Yogansas onlinekalender: www.timecenter.com/yogansa

– Om du får förhinder och inte kan dyka upp på ett pass måste du avboka dig senast 4 timmar innan passet startar, annars kostar det ett klipp på klippkorten. Du som har terminskort, introkort eller månadskort får vid bristande ansvar en varning. Om du vid upprepade tillfällen inte dyker upp till pass du bokat kan du komma att stängas av i upp till sju dagar.

– För att köpa vårt terminskort eller ett klippkort mailar du oss ditt namn, personnummer, mobilnummer och adress. Ditt kort köper du på plats i vår reception, betala med kort, kontant eller swish.

– Observera att klippkortet är giltigt i mån om lediga platser på alla Yogansas yoga- och dansklasser.

– Om en kurs du anmält dig till ställer in, så får du alltid information om detta per sms. Kurser med för få fasta anmälda deltagare kan komma att ställas in.

– Träningskorten är personliga och ska tas med varje gång du vill delta i ett pass. Om läraren ifrågasätter om kortet är ditt, så ska du kunna visa upp legitimation som styrker att kortet är ditt. Träningskorten förses med personnummer och namn.

– Klippkort kan inte kombineras med erbjudanden om rabatt och dylikt.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather