Yogansa Love Week

Under Alla Hjärtans Dag-veckan den 11/2 till 17/2 ger vi bort
50 stycken presentkort á 200 kr för att du ska kunna ge bort dans eller yoga till dig själv, eller någon du bryr dig om.

Vår intention är att en yoga- eller dansklass kanske når ut till någon ny person som vanligtvis inte har möjligheten att besöka oss.
Vi vet att det är ett privilegium att kunna spendera pengar och tid på sin hobby och träning, och vi vet att alla har olika förutsättningar.
Vi hoppas därför att denna Give Away når längre än vad vi kan nå, att den når dit där den verkligen behövs.
För att ta del av presentkortet, tacka JA till facebook-eventet, rabattkoden skickas ut till dig måndagen den 11/2!
Klicka här för att komma till eventet.

Inget väcker så mycket kärlek och glädje i oss som att få ge bort något betydelsefullt till någon. Det är därför med stor glädje som VI på Yogansa vill dela med oss av det vi erbjuder och öppna dörren, och sänka tröskeln, för fler människor i samhället.

Och vi hoppas att DU som ser detta finner glädje i akten att ge bort denna Give Away till någon som du verkligen tror behöver den!

SÅ FUNKAR DET:
* Måndagen 11/2 skickar vi ut rabattkoden på 200 kr till dig som tackat Ja här i eventet.
* Du eller den du ger koden till, kan då genomföra valfritt köp i Yogansas bokningssystem, och ange rabattkoden för att få 200 kr rabatt på valfritt köp.
* Rabattkoden gäller ENDAST under den 11/2-17/2, därefter blir den ogiltig. Vänta därför inte med ditt eller din väns köp!

♥ ALLA HJÄRTANS DAG ERBJUDANDEN ♥
* Vill du ha en PT-yoga eller PT-dans? Boka valfri privatlektion för 2 personer för endast 599 kr. (ordinarie pris 790 kr)

* Börja träna med en vän! Köp introkort för 500 kr (ordinarie pris 750 kr) och träna obegränsat i 30 dagar på yoga eller dans i mån om plats. Gäller vid köp av minst två introkort samtidigt.

Maila *protected email* för att ta del av dessa erbjudanden!

Köpet gör du enklast genom att SWISHA oss.
Swish nummer: 1233 95 90 95
Meddelande: ”Ditt för och efternamn + LOVE WEEK”

Tack för er kärlek, vi älskar er ♥
Länge leve kärleken!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather