Retreats 2019

Vad är ett retreat?

Ett tillfälle för dig själv att gå lite djupare i din praktik. Ett retreat släcker sig oftast över två dagar eller mer, oftast i en miljö borta från din vardag. När du lämnar vardagen bakom dig och till fullo går in i det du håller på med, blir processen mer ostörd och får ta den plats, tid och energi som den behöver. Våra retreat har olika teman och inriktningar och innehåll beroende på de lärare som håller det. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig!

År 2019 arrangerar vi nedanstående retreats:

10-12 maj: Rocket Immersion Retreat med Anders Asker!

Välkommen till Rocket® Immersion Retreat med Anders Asker på Borntorpet!
Rocket Vinyasa Yoga är en lekfull, snabbt flödande och fysiskt utmanande praktik.  Denna helg riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om Rocket Vinyasa yoga eller har tänkt att såsmångom utbilda dig till lärare i Rocket, men som inte har en tillräcklig bakgrund i Ashtanga eller annan Vinyasa yoga. Läs mer här!

Boka plats på Rocket Immersion Retreat här!

31/5-2/6 och 28/6-30/6 Familjeretreat på Lindsberg

Varmt välkomna till ett helg retreat med ett fullspäckat program för både stora och små. År 2019 håller vi samma retreat vid två olika tillfällen, Kristi Himmelsfärds-helgen 31/5-2/6, samt sista helgen i juni 28/6-30/6. Vårt fokus är att stärka kontakt, närvaro och lekfullhet mellan barn och vuxna! Ett retreat för barn och vuxna med dans, yoga, lek och vila! Lärare är Nasim Nadi, Irini Dougias Andersson, Jens Landegren och Sarah Söderberg. Läs mer här!

Boka plats på våra Familjeretreat här!

19-21 Juli Timeless Retreat at Nangilima

Mer info kommer inom kort!

 

9-16 September: Samothraki Retreat!

Join Yogansa and Shawake on an adventure to the Island of Mystery Samothraki.
It is a northern Island of Greece known for its Mythology, initiations, waterfalls, goats and very kind people. Early Bird until 1/3: 1200 euro. Click here to read more!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather