Terminskort

För att anmäla dig till vårt terminskort mailar du oss ditt namn, personnummer, mobilnummer och adress.

Höstterminen 2017 pågår 28 augusti till 3 december.

Om du vill gå fler än två kurser i veckan på Yogansa, så rekommenderar vi att du skaffar ett terminskort.

  • Terminskort DANS, 14 veckor: 4400 kr
  • Terminskort YOGA, 14 veckor: 4400 kr
  • Terminskort KOMBO, dans & yoga, 7 veckor: 2800, 14 veckor: 4900 kr.

Du som är student, pensionär eller långtidssjukskriven får 15 % på alla våra träningskort. Du som har barn varannan vecka eller liknande, kan ha terminskort varannan vecka.

Så här funkar terminskortet:

  • Det ingår tre kurser som du väljer ut som dina fasta kurser. Du har alltid en säker plats på dessa tre pass under hela terminen. I mån om plats, kan du byta ut dina fasta kurser.
  • Du kan utöver dessa tre fasta kurser delta i alla andra pass. Du måste alltid boka en plats på kurser som inte är dina fasta.
  • Du kan frysa ditt terminskort. Om du vill köpa ett terminskort för 8 veckor men är bortrest flera veckor i sträck i mitten av terminen, säg till i förväg så kan du använda terminskortet i 8 veckor oavsett om du är bortrest eller inte. Observera att det går att frysa sitt terminskort i minimum två veckor, för endast en vecka fryser vi ej terminskort.

Information om Terminskortet:

– Om du vill ha terminskort i någon annan längd än 14 veckor, så kan vi skräddarsy ett pris för t.ex. 10 veckor. Fråga oss via mail så ger vi dig ett pris anpassat efter antal veckor.

– Du bokar alltid passen du vill gå på i vår online kalender: www.timecenter.com/yogansa

– För att anmäla dig till vårt terminskort mailar du oss ditt namn, personnummer, mobilnummer och adress. Betala på plats i vår reception med kort, kontant eller Swish. Du kan även be om en faktura för terminskort. Du kan delbetala ett terminskort på max två månader.

– Observera att terminskortet är giltigt på allt i mån om lediga platser.

– Om en kurs du anmält dig till ställer in, så får du alltid information om detta på sms. Kurser med för få fasta anmälda deltagare kan komma att ställas in.

– Terminskortet är personligt och ska tas med varje gång du vill delta i ett pass. Om läraren ifrågasätter om kortet är ditt, så ska du kunna visa upp legitimation som styrker att kortet är ditt. Terminskorten förses med personnummer och namn.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather