Vårtermin och Pandemilag

Hej kära Yogansa familj!

Vårterminen närmar sig och pandemilagen är här:

Vi anpassar oss och inför följande åtgärder. Klasser i Danssalen har 14 bokningsbara platser och max 20 personer får vistas i salen samtidigt. I Yogasalen har klasserna 8 bokningsbara platser och max 9 personer får vara i salen. Vi har även anpassat våra scheman för att undvika trängsel i studion där vi har som totalt max 40 personer. Vi ber om er hjälp för att hålla oss under dessa gränser.

Vi inför även ett antal slutna kurser, det innebär att gruppen efter en prova-på period inte längre har drop-in. Dessa slutna grupper kommer ha möjligheten att dyka djupare i koreografier och detaljer där målet är att spela in en koreografi-video vid terminens slut.

Vi rekommenderar att alltid ta med egen vattenflaska, yogamatta och andra tillbehör samt handsprit när du besöker yogansa. Vi har ett flertal handfat och alla som kommer till studion bör tvätta sina händer och använda handsprit.

Vi hoppas att ni, precis som vi, känner er motiverade till starten av vårterminen. Vi gör allt vi kan för att fortsätta att skapa en oas av glädje och kärlek i vår studio och via era skärmar. En plats där ni kan känna er trygga och slappna av samt uttrycka er och ha kul.

Ni betyder allt för oss och vi vill passa på att tacka alla som är en del av vårt community.

Ljusare tider kommer, håll ut, njut och låt oss blomstra tillsammans!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather