Yogansas Retreats 2018

Här kan du läsa om vårens och sommarens retreat med både dans och yoga!

Vad är ett retreat?

Ett tillfälle för dig själv att gå lite djupare i din praktik. Ett retreat släcker sig oftast över två dagar eller mer, oftast i en miljö borta från din vardag. När du lämnar vardagen bakom dig och till fullo går in i det du håller på med, blir processen mer ostörd och får ta den plats, tid och energi som den behöver. Våra retreat har olika teman och inriktningar och innehåll beroende på de lärare som håller det. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig!

År 2018 arrangerar vi nedanstående retreats:

16/2-18/2 Get Your Heart Pumping! Retreat på Hotel Rogge

Yogansa i samarbete med fyrstjärniga Hotel Rogge bjuder återigen in till en härlig yogahelg! Denna gång fokuserar vi på att öppna året ledda av vårt hjärta genom att ta extra väl hand om det under denna helg. Lärare: Lauren Musselman (NYC) och Anders Asker. Klicka här för att läsa mer!

11/5-13/5 From Flow to Stilness: Yoga Retreat in Silence

Yogaretreat med Luke Bache och Julia Nilsson. Både dynamisk yoga, meditation, soundhealing, spännande workshops, och 24 timmars tystnad. All undervisning på Engelska. Plats: Borntorpet. Klicka här för att läsa mer!

9/6-16/6 Sisterhood Awakening – Retreat på Ibiza

Ett dans- och yogaretreat med Vafa Nadi på Ibiza. Retreatet hålls på retreatcentret Solara och innehåller workshops som Bellydance, Ancient bellydancetechniques and history, Gypsie Fusion Bellydance with 12 yard skirt, Persian dance with veil, Shakti VS Kali. Klicka här för att läsa mer!

29/6-1/7 Familjeretreat på Lindsberg

Ett retreat för barn och vuxna med dans, yoga, lek och vila! Lärare är Nasim Nadi, Irini Dougias Andersson och Sarah Söderberg. Klicka här för att läsa mer!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather