Kurser

Om du är osäker på vilken kurs du ska välja kan du först komma på drop in, om du sedan anmäler dig till hela kursen drar vi av det du betalat i drop in pris. Genom att gå en hel kurs lär du känna din lärare och läraren lär känna dig, och kan bättre guida dig genom passen. Du får en startpunkt och en mållinje, och kanske blir yogan en ny rutin för resten av livet.

  • En yogakurs i 14 veckor ( ett pass i veckan ) 1900 kr
  • Två yogakurser i 14 veckor ( två pass i veckan ) 3000 kr
  • Kom igång med vårt Introkort, träna obegränsat i 30 dagar för 750 kr

Klicka här för att se hela prislistan!

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Om du vill träna mycket och ofta eller mer flexibelt, läs om våra träningskort här.

Har du klippkort, terminskort eller vill boka drop in? Boka ditt pass här!

Läs mer om varför yoga göra underverk med dig, ditt sinne och din kropp:

Det unika med yoga, är att det är en en av väldigt få träningsformer som går emot vår tävlingsinstinkt. I yogan lämnar vi prestation, jämförelse, press och krav på resultat bakom oss. Vi accepterar oss själva som vi är och utgår varje pass utifrån dagens form och energi. Genom att utöva yoga lär du dig att inte ”slå på dig själv”, att känna att kroppen du lever i är din, och att du kontrollerar den och är bekväm i den.

Och det kanske viktigaste av allt, när du lär dig att älska dig själv och samla energi inom dig, då kan du dela med dig och sprida din energi och kärlek till din omgivning.

Välkommen till en prestationsfri yogastudio med dig själv i fokus!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather