Yoga / Pilates / Meditation

Yogansas yoga- pilates- och meditationskurser hösttermin 2018

Klicka på respektive kurs för att läsa mer och för att boka plats. Du kommer att skickas till sidan:  https://yogansa.gymsystem.se/member

Du kan välja att betala kursen i förväg, du har då förtur till kursen. Om du väljer alternativ ”Betala på plats” kommer du att meddelas om kursen börjar bli full.

Om du har Årskort eller Terminskort så ingår en säker plats på tre fasta kurser per termin, för att välja dessa kurser använder du nedanstående länkar, lägg kurserna i ”kundvagnen” och välj betalningsmetoden ”Årskortskund” om du har Årskort, eller ”Terminskortskund” om du har Terminskort.

Klicka här för att se prislista Hösttermin 2018.

Klicka här för att se schema för Höstterminen 2018.

 

Pilateskurser

H Ö S T  1 8

 

Läs mer om varför yoga göra underverk med dig, ditt sinne och din kropp:

Det unika med yoga, är att det är en en av väldigt få träningsformer som går emot vår tävlingsinstinkt. I yogan lämnar vi prestation, jämförelse, press och krav på resultat bakom oss. Vi accepterar oss själva som vi är och utgår varje pass utifrån dagens form och energi. Genom att utöva yoga lär du dig att inte ”slå på dig själv”, att känna att kroppen du lever i är din, och att du kontrollerar den och är bekväm i den.

Och det kanske viktigaste av allt, när du lär dig att älska dig själv och samla energi inom dig, då kan du dela med dig och sprida din energi och kärlek till din omgivning.

Välkommen till en prestationsfri yogastudio med dig själv i fokus!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather