Mamma Baby Yoga

Sommar 2018

Vår sommartermin pågår den 7/5 till 19/8. Under denna period kan du träna med sommarkortet eller sommarklippkortet. Under sommarschemat kommer Mamma Baby Yoga med Lisa att hållas på onsdagar kl 13.00-14.15 från den 9/5-20/6.

OM KURSEN:

Mamma Baby Yoga – Yogakurs med Lisa Sjödin

Efter graviditet och förlossning behöver kroppen långsamt byggas upp och återhämta sig. I Mamma Baby yoga har vi fokus på mammakroppen som behöver återhämtning efter den påfrestning graviditet och förlossning innebär. Vi bygger upp kroppen inifrån och ut. Vi stärker upp bäckenbotten, inre bukmuskler, axlar och skuldror som lätt blir ömma vid babybärande och amning.

Samtidigt får du och din baby en mysig stund tillsammans. Vi lär oss enkla tekniker för att hitta lugn i den hektiska mammarollen. Mamma Baby yogan är helt utan krav, kom som du är, trött, glad, med sömnbrist spelar ingen roll. Allt är välkommet!

Mamma Baby Yoga är till för dig som nyligen fått barn, det är individuellt när du är redo för att börja träna så lyssna till din kropp och känn efter, rekommenderat är ca två månader efter förlossning. Din bebis bör fortfarande vara så pass liten att hen inte kryper / springer under yogapasset.

Det går bra att medta egen filt / babystol som du kan placera bredvid din yogamatta. Vi har yogamattor på plats!

Nästa kursstart: 9/5  2018

Tid: Onsdagar 13.00-14.15

Pris 7 veckor: 990 kr

Lärare: Lisa Sjödin

Du kan delta i passet på följande sätt:

Vi har yogamattor på plats.

Boka ditt drop in pass här!

Observera att vi tyvärr inte har tillgång till dusch.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather