Meditation

Missa inte Yogansas prova-på-veckor inför vårtermin 2018!

  • 15-21 januari: Prova på vecka för YOGA
  • 22-29 januari Prova på vecka för DANS
  • 22-29 januari Prova på vecka för BARNKLASSER

100 kr / klass gäller på ALLA våra klasser under prova-på-veckorna. Obs! Reservera plats i god tid på www.timecenter.com/yogansa

 

OM KURSEN:

Kursnamn: Meditation

Nivå: Alla nivåer

Nästa kursstart: 22/1 2018

Tid: Måndagar 19.15-20.15

Pris 14 veckor: 1900 kr

Uppehåll: 2/4 (Påsk)

Lärare: Julia Nilsson

Meditationen hålls i vår lilla yogasal Ahimsa

Att meditera innebär att du stillar tankarna och saktar ner tempot i både kropp och knopp. Meditationerna kan variera från vecka till vecka och färgas av olika teman, målet är alltid att landa i nuet. Att vara närvarande i stunden innebär att du inte ältar, analyserar eller dömer det som redan hänt, och att du inte oroar, spekulerar eller antar vad som kommer att hända härnäst.

Vår livsstil i dagens samhälle kräver mer av vår hjärna än vad den är byggd för, det är därför viktigt att ladda batterierna genom t.ex. meditation och yoga. Du behöver inga förkunskaper för att vara med, men som med allt är även meditation något du blir bättre och bättre på ju mer du praktiserar det.

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans, meditation och yoga!

Boka ditt drop in pass här!

Varmt välkommen!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather