Rocket

Under vårterminen 2018 kan du delta i Rocket Yoga på måndagar kl 17.15, och onsdagar kl 18.45. Vårterminen pågår fram till den 6/5.

Sommar 2018

Vår sommartermin pågår den 7/5 till 19/8. Under denna period kan du träna med sommarkortet eller sommarklippkortet. Under sommarschemat kommer Rocket Yoga att hållas på måndagar fram till den 18/6, och Rocket Yoga på onsdagar hålls hela sommaren.

Om Rocket Yoga:

Det här är yogakursen för dig som har tidigare erfarenhet av Ashtanga Yoga. Denna kurs kommer utveckla dig både mentalt och fysiskt, du får lära dig tekniken bakom armbalanser, huvudståenden, bakåtböjningar och mycket mer.

Grunden till Rocket som är ett intensivt, men lekfullt utövande av stark och flödande yoga finns i Ashtangans 1:a, 2:a & 3:e serier.

Tanken är bl.a. att även avancerade ställningar kan med modifikation göras tillgängliga för relativa nybörjare. Det uppdrivna tempot och lekfullheten är ett sätt att släppa ambitionen och bjuda in intention, humor och lätthet(effortlessness).  Rocket rensar nervsystemet och fyller på med Prana (livsenergi).

Kursnamn: Rocket

Nivå: Medium / Avancerad

Lärare: Anders Asker

Du kan delta i passet under vårterminen på följande sätt:

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans och yoga!

Vi har yogamattor på plats.

Boka ditt drop in pass här!

Observera att vi tyvärr inte har tillgång till dusch.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather