Rocket

Missa inte Yogansas prova-på-veckor inför vårtermin 2018!

  • 15-21 januari: Prova på vecka för YOGA
  • 22-29 januari Prova på vecka för DANS
  • 22-29 januari Prova på vecka för BARNKLASSER

100 kr / klass gäller på ALLA våra klasser under prova-på-veckorna. Obs! Reservera plats i god tid på www.timecenter.com/yogansa

OM KURSEN:

Det här är yogakursen för dig som har tidigare erfarenhet av Ashtanga Yoga. Denna kurs kommer utveckla dig både mentalt och fysiskt, du får lära dig tekniken bakom armbalanser, huvudståenden, bakåtböjningar och mycket mer.

Grunden till Rocket som är ett intensivt, men lekfullt utövande av stark och flödande yoga finns i Ashtangans 1:a, 2:a & 3:e serier.

Tanken är bl.a. att även avancerade ställningar kan med modifikation göras tillgängliga för relativa nybörjare. Det uppdrivna tempot och lekfullheten är ett sätt att släppa ambitionen och bjuda in intention, humor och lätthet(effortlessness).  Rocket rensar nervsystemet och fyller på med Prana (livsenergi).

Kursnamn: Rocket

Nivå: Medium / Avancerad

Nästa kursstart: 24/1 2018

Tid: Onsdagar 18.45-20.15

Pris 14 veckor: 1900 kr

Lärare: Anders Asker

Du kan delta i passet på följande sätt:

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans och yoga!

Vi har yogamattor på plats.

Boka ditt drop in pass här!

Observera att vi tyvärr inte har tillgång till dusch.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather