Shaktiflow

Missa inte Yogansas prova-på-veckor inför vårtermin 2018!

  • 15-21 januari: Prova på vecka för YOGA
  • 22-29 januari Prova på vecka för DANS
  • 22-29 januari Prova på vecka för BARNKLASSER

100 kr / klass gäller på ALLA våra klasser under prova-på-veckorna. Obs! Reservera plats i god tid på www.timecenter.com/yogansa

OM KURSEN:

En klass där vi har vävt samman Yoga och dans. Magdansens kraftfulla, sensuella och helande rörelser med den uråldriga Yogan, som står för att förena kropp,sinne, själ och andetag. Genom att förena andningsövningar, yoga asanas och magdansrörelser har vi utvecklat en unik dans-yoga-form som vi kallar för Shaktiflow. Harmoniska rörelser som ökar din medvetenhet och väcker den intuitiva kraften inom dig.

Shakti står för det feminina och den kreativa energin som vi alla bär inom oss. Genom att göra vissa rörelser kan vi väcka den feminina energin till liv och få balans mellan den feminina och maskulina energin som omger oss.

I Shaktiflow möts dans och yoga. Tillsammans bildar de en vacker dans som ger oss möjlighet att utforska vårt innersta väsen.

Kursnamn: Shaktiflow

Nivå: Alla nivåer

Nästa kursstart: 25/1 2018

Tid: Torsdagar 17.20-18.20

Pris 14 veckor: 1900 kr

Lärare: Nasim Nadi

Du kan delta i passet på följande sätt:

Om du efter halva terminen ( 7 veckor ) vill testa någon ny kurs, går det bra att byta kostnadsfritt. Meddela oss via mail om du önskar att byta kurs, bytet genomförs då från terminens åttonde vecka i mån om lediga platser. Ju tidigare du meddelar oss desto större chans har du att få plats på kursen du önskar.

Erbjudande: Gå två kurser i 14 veckor för 3000 kr, kombinera dans och yoga!

Vi har yogamattor på plats.

Boka ditt drop in pass här! (Du hittar passet under kalendern som heter ‘Yoga – Lilla Salen’)

Observera att vi tyvärr inte har tillgång till dusch.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather