Lisa Sjödin

Lisa har över tio års erfarenhet av undervisning. I början var Qi Gong i fokus, men eftersom yogan haft allt mer inflytande i Lisas liv har det blivit nästan uteslutande yogaundervisning, framförallt Hatha yoga, Gravidyoga och Mamma/baby yoga.

Gravidyoga är ett fantastiskt verktyg genom resan som gravid. När vi är gravida tvingas vi förr eller senare att lyssna på kroppen. Genom Gravidyoga lär vi oss att landa i kroppen och att lyssna på dess signaler, på så sätt förbereder vi oss för förlossningen. Du får lära dig några enkla verktyg att använda under graviditet och förlossning.

Lisa har under flera år åkt till Kina och Indien för utbildning och under 2014 gick hon en yogalärarutbildning på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Under Lisas andra graviditet fördjupade hon sig ytterligare i Gravidyoga och Mamma-baby yoga genom att studera för Sofia Elmström. ”En utbildning som var helt avgörande för att få revansch på babyfödandet och en positiv och otroligt stärkande förlossning. Något jag vill dela med mig av till alla gravida gudinnor därute!”

Förutom Yogalärare och Qi Gonglärare är Lisa även akupunktör.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather