Yogamassage av Nasim

Yogamassage är en behandlingsform där man arbetar djupgående längs kroppens energilinjer. Med tryckpunkter och yogainspirerade stretchövningar löses spänningar och blockeringar upp. Behandlingen härstammar från en uråldrig tradition med rötter i både Thaimassage och Buddism. Massage, meditation och yoga flätas samman. Just därför brukar  yogamassage även kallas för latmansyoga.
Blockeringar i kroppen som stör energiflödet och cirkulationen och därmed skapar obalans och ohälsa, kan bearbetas på många plan. Yogamassage är ett kraftfullt verktyg som har djupgående effekter både på det fysiska och mentala planet.

Om behandlingen:
Innan behandlingen inleds tonar vi in för att hitta närvaro och lugn, det är viktigt att du som får massage är avslappnad i hela kroppen och sinnet.
En Yogamassage inkluderar hela kroppen, från tårna till huvudet. Massören använder sig av sin kroppsvikt och arbetar med tummar, händer, armbågar och fötter. Behandlingen ökar flexibiliteten och blodcirkulation vilket väcker och hjälper kroppens egna läkande förmåga. Yogamassage är kraftfullt, avslappnande och stimulerande på samma gång som alltid kan anpassas efter klientens behov och önskemål. Man utför behandlingen på en madrass på golvet och till skillnad från andra massageformer så är man fullt påklädd. Avslutas med huvud- och ansiktsmassage.

Behandlingen utförs av Nasim Nadi. Mer info om Nasim gå in på: www.thaiyoga.se

Praktisk info:
För bokning maila: moc.l1610692079iamto1610692079h@nn_1610692079akam1610692079 eller ring 070 76 111 49

Pris 40 min ( axlar / nacke / huvud ): 400 kr
Pris 60 min: 600 kr
Pris 90 min: 750 kr
Plats för behandling: Yogansa, Pipersgatan 26, T Rådhuset

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather