Workshops & events

Yogansas utbud av workshops

På Yogansa anordnar vi varje månad en mängd workshops inom olika stilar av dans, yoga, holistiska life hacks och meditation.

  • Håll utkik i vårt bokningssystem och håll dig uppdaterad på retreat som är på gång, vilka favoritlärare som håller workshop i helgen och få därutöver våra bästa yoga- och danstips.
  • Som vanligt bokar du din plats på workshops, event eller andra klasser via zoezi/gymsystem.

Specialbeställda workshops och event

Gruppbokningar, svensexor och kickoff

På Yogansa tar vi emot specialbeställningar för grupper på mellan 5 och 30 personer. Vi kan erbjuda hälsoworkshops, dansevent för personalen, och kurser ute på plats ute på skolor och arbetsplatser. Utöver detta så arrangerar vi även möhippor, svensexor och barnkalas med ert val av danstema på Yogansa. Läs mer om hur du specialbeställer event, barnkalas, möhippor och kickoffs från Yogansa här.

Har du en idé på vad ni vill göra? Skicka en förfrågan eller önskan om mer information till oss på *protected email*.

Kulturprojekt och event med dans & musik

Irini Dougias Andersson som driver Dansskolan Yogansa är utbildad projektledare med bred erfarenhet inom festivaler, musikarrangemang och event. Tveka inte att höra av dig för alla sorters samarbeten som innefattar dans och yoga.

På Yogansa arbetar även ett tjugotal instruktörer, varav dom flesta även är erfarna scenkonstnärer och artister. Om du som företag eller privatperson vill ha ett event med extra inslag av dans och musik, eller yoga tveka inte att kontakta oss! Du kan både boka enskilda dansare till uppdrag, en fristående koreograf, eller både producentskap och projektledning kombinerat med artisteri.

Har ni redan en idé för vad ni vill skapa? Skicka er förfrågan till oss på *protected email*.

Privatlektioner

Vill du få lärarledd tid bara för dig och snabbt utvecklas inom dans eller yoga? Flera av våra instruktörer kan bokas för privatlektioner.

Vi tar även emot bröllopspar som vill ha privat konsultation inför uppträdanden, workshops, eller en egen show på bröllop. Du är välkommen till oss med en färdig idé alternativt hjälper vi dig gärna ta fram ett koncept som känns roligt och genomförbart för just er!

Välkommen till Yogansa!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather