Stina Andersson

Stina Andersson undervisar i Dancehall Queenstyle. Hon har dansat sedan hon var liten men tog det till en mer seriös nivå för cirka 7 år sedan då hon började dansa i dancehallgruppen Revolution, som kännetecknas genom sin användning av kvinnliga steg och sin kärlek för akrobatik.
Hon har flera års erfarenhet av undervisning och jobbar nu, sedan ungefär 4 år tillbaka också som bakgrundsdansare till en av Sveriges största hip hop artister Linda Pira och har medverkat på flera sommarturneer och uppträtt på tex Allsång på Skansen (x2) P3 Guld galan, Världens barn galan, Dansens hus, Bråvallafestivalen och Dramaten.
Hon har gjort mycket samarbeten i videoform med tex. artister så som Timbuktu, Gina Dirawi, Cleo, Ison & Fille, STOR, Dani M, Gnucci osv.
Dancehallen ligger alltid som grund i all Stinas dans, oavsett om hon dansar på Dramaten eller i hiphop videos. Med musik från Karibien fokuserar vi under klasserna på kvinnlig empowerment- att känna sig fri och ha roligt! En hel del rumpskak blir det och garanti på påfylld energibank!
Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather