Familjeretreat på Lindsberg

Välkommen till ett retreat med dans och yoga för hela familjen!
Datum: 9-11/7 2021
På kursgården Lindsberg i Dalarna

Varmt välkomna till ett retreat med dans, yoga och lek för både stora och små. Vårt fokus är att stärka kontakt, närvaro och väcka lekfullhet mellan barn och vuxna. Vi vistas utomhus så mycket det går och ser till att både kropp och knopp får en härlig helg på alla sätt!

Retreatets program innehåller aktiviteter både barn och föräldrar tillsammans, men även barn för sig och föräldrar för sig. Vår ambition är att skapa tillfälle och rum för att umgås tillsammans, men även få egen tid. Det är självklart helt valfritt vad man vill delta i och inte. Det kommer att finnas gott om pyssel och lek för de barn som inte vill delta i aktiviteterna.

Rekommenderar ålder för barn är 4-10 år.

Under helgen serveras vegansk mat, vill man ta med något eget går det jättebra att låna kyl & kök.

Du som är ensamstående / sjukskriven / arbetslös för 15 % rabatt.
Man kan även delbetala på 2-3 månader. För att säkra din bokning, vänligen betala in 1000 kr i deposition, och resterande belopp ska vara betalt senast en månad innan retreatet startar.

Anmäl dig via bokningssystemet zoezi/gymsystem.

OM KURSGÅRDEN LINDSBERG
Helgen hålls på kursgården Lindsberg i Dalarna, ett kollektiv som själva odlar frukt och grönt och lagar mat på plats. Kursgården ligger i skogen med 5-10 minuters promenad till en mysig badplats. På den stora tomten finnes deras egenbyggda lekpark, gungor, och stora gräsmattor som gränsar till skogen.

Hit kommer du med tåg till Falun C, och därifrån buss i 10 min.
Läs gärna mer om Kursgården Lindsberg:
http://www.lindsberg.org/

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!
*protected email*

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather