Grupp- och privatbokningar

Kickoff, julfest, möhippa eller företagsevent hos Yogansa på Kungsholmen

Söker ni workshops, specialbyggda kurser eller en kickoff för personalen? Vi arrangerar och syr i hop det paket just din grupp vill vara med om. Varför inte boka en hälsokickoff med föreläsning, yoga och vegetarisk plocktallrik? Eller en kväll med magdans följt av orientalisk middag? Ni kan även hyra en av våra lokaler på Pipersgatan för studiecirklar, möten och egna gruppövningar. Vi ligger 7 minuters promenad från T-centralen och ett par sekunder från Rådhusets tunnelbaneuppgång.

Studio Yogansa tar emot grupper på mellan 5-30 personer eller besöker även er arbetsplats om det passar bättre.

Istället för julmiddag – beställ företagets egna energipaket!

Hopar sig de tunga och stillasittande julmiddagarna även i år? Ladda i stället din enhet eller personal med energi inför det nya året genom att arrangera ett roligt, hälsosamt och gott paket som du själv sätter i hop. Vi styr upp er julavslutning med motivationsspån, en dans- eller yogakurs, riktigt god och fräsch varm mat, kanske toppat med meditationstips, eller life hacks inom vegetarisk matlagning? Kort eller långt, dag eller kväll – du bestämmer vad just er grupp behöver som julavslutning.

Mejla oss på *protected email* för förslag och priser.

Specialsydda föreställningar och event inom dans, yoga & musik

På Yogansa arbetar ett tjugotal instruktörer, varav dom flesta även är erfarna scenkonstnärer och artister. Om du som företag eller privatperson vill ha ett event med extra inslag av dans, musik, eller yoga tveka inte att kontakta oss! Du kan boka enskilda dansare till uppdrag, en fristående koreograf, eller både produktion och projektledning kombinerat med artisteri.

Outnyttjat friskvårdsbidrag?

Unna dig själv eller dina anställda rolig och hälsosam träning. Vi har en mängd olika dans och yoga pass som du kan gå på regelbundet eller sporadiskt. Många av våra kunder använder sitt friskvårdsbidrag från sin arbetsplats till att gå på en, två och ibland tre kurser hos oss.

Inför bröllopet…

Yogansa arrangerar olika typer av möhippor och svensexor med danstema. Vi ger även privat konsultation och privatlektioner till bröllopspar som vill ha uppträdanden, workshops, eller själva vill uppträda på sitt bröllop. Du är välkommen till oss med en färdig idé, eller så hjälper vi dig ta fram ett koncept som känns roligt och genomförbart!

Barnkalas

Vill ni ha ett barnkalas, men inte hemma och helst utan att behöva städa? Hyr lokal hos oss, antingen med eller utan danslärare.

Kontakta oss för ert event

Irini Dougias Andersson, verksamhetsledare på Studio Yogansa, är utbildad projektledare med bredd erfarenhet inom musik-/dans- och festivalevent. Kontakta oss på info@yogansa för kostnadsförslag och för förslag på samarbeten innefattande dans, musik och yoga.

Varmt välkomna till Yogansa på Kungsholmen!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather