Våra träningskort

Yogansas flexibla träningskort

Denna sidan är under konstruktion. Se alltid aktuella scheman och events, läs mer om våra träningskort och se priser direkt i bokningssystemet.

Kom ihåg att du som student, pensionär, arbetslös eller långtidssjukskriven alltid får 15 % på alla våra träningskort.

Ett klippkort gäller för 10, 20 eller 30 pass och finns tillgängligt för vuxna. Kortet är giltigt i 12 månader och kan användas både till dans- och yogaklasser. Klippkortet är personligt.

Du som har ett klippkort måste alltid anmäla dig till passen i förväg via vårt bokningssystem och du måste alltid avanmäla dig senast 4 timmar innan passet startar. Om du inte gör detta kommer du få tre varningar, och därefter spärras du från att boka fler pass i 2 veckor.

Så här funkar det:

  • Du behöver i första hand registrera ett konto i vårt bokningssystem. Sedan kan du köpa klippkortet.
  • Klippkortet registreras digitalt på din profil i samband med att du köper kortet.
  • Varje gång du BOKAR en klass, så dras ett klipp från ditt klippkort.
  • Om du hamnar på väntelista till ett pass, så kommer ett klipp att dras, men om du inte får någon plats, så kommer klippet att sättas tillbaka vid midnatt samma dag.

Villkor för våra träningskort:

– Du bokar alltid det pass du vill gå på i Yogansas online bokningsysstem: www.yogansa.se/boka

– Du köper ditt träningskort och anmäler dig till kurser i vår online butik eller direkt i vår reception. Du kan betala med kort, kontant eller SWISH.

– Om du får förhinder och inte kan komma på ett pass måste du avboka dig senast 4 timmar innan passet startar, annars får du en varning i vårt bokningssystem. Vid 3 varningar blir du spärrad att boka pass tills dess att du betalat spärravgiften på 100 kr.

– Observera att klippkortet kan användas i mån av lediga platser på alla Yogansas yoga- och dansklasser.

– Om en kurs du anmält dig till blir inställd, får du alltid information om detta per sms. Kurser med för få fasta anmälda deltagare kan komma att ställas in.

– Klippkort kan inte kombineras med erbjudanden om rabatt och dylikt.