Olivia Bernmalm

Dansen kom in i mitt liv under min gymnasieperiod. Jag gick på estetisk teater men älskade att joina klasserna som danslinjen hade på estetisk dans. Under denna tid hade jag terminskort på danshuset i Göteborg och dansade flera gånger i veckan. Detta resulterade i att jag först gick en danslinje på en folkhögskola med inriktning modern dans för att senare studera på Danscenter i Stockholm som är en tvåårig dansutbildning med inriktning street. Efter Danscenter hade jag fått perspektiv och erfarenhet på en mängd olika dansstilar och deras historia. Jag ville se mer av vad dansvärlden hade att bjuda på och gjorde bland annat en roadtrip i Europa, dansade salsa i Kuba och gick på Broadway Dancenter school i New York.
Att dansa är det underbaraste som finns och jag har i princip undervisat sedan jag själv började dansa. Jag började undervisa barn, ungdomar och vuxna redan som 17 år och det är fantastiskt att få vara med att förmedla dansen till andra.
Jag har bland annat medverkat som dansare i Dizzee Rascals “Bonkers”, SVT produktion med Rebecca och Fiona samt musik videoinspelningar i New York m.m.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather