Retreats 2020

Vad är ett retreat?

Ett tillfälle för dig själv att gå lite djupare i din praktik. Ett retreat släcker sig oftast över två dagar eller mer, oftast i en miljö borta från din vardag. När du lämnar vardagen bakom dig och till fullo går in i det du håller på med, blir processen mer ostörd och får ta den plats, tid och energi som den behöver. Våra retreat har olika teman och inriktningar och innehåll beroende på de lärare som håller det. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig!

År 2020 arrangerar vi nedanstående retreats:

 

24-26 April, Detox Retreat på Borntorpet, Dalarna, med Julia Nilsson och Maria Östlund

Maria och Julia välkomnar dig till ett utrensande retreat på Borntorpet i Dalarnas magiska miljö.
Under helgen får du städa ur ditt inre landskap och väcka det som legat i dvala med hjälp av yogasekvenser, ljud och andningsövningar. Med yin yoga, restorative yoga, breathwork, sound healing, somatiska rörelser och meditation kommer du att förkroppsliga och skapa ett tryggt förhållande till din egna energi så att du kan navigera utifrån dig själv och nära det som hjärtat vill ska växa.
Syftet med denna helg är att rensa din sfär från det som begränsar din förmåga att se och känna klart. I samklang med våren får det som gror ges näring och sakta men säkert blomma.

Läs mer om retreatet på facebook.

Boka plats på Detox Retreat här!

 

26/6-28/6 Familjeretreat på Lindsberg

Varmt välkomna till ett retreat med dans, yoga och lek för både stora och små. Detta blir vårt tredje Familjeretreat! Vårt fokus är att stärka kontakt, närvaro och väcka lekfullhet mellan barn och vuxna. Vi vistas utomhus så mycket det går och ser till att både kropp och knopp får en härlig helg på alla sätt!

Läs mer om retreatet på facebook.

Boka plats på våra Familjeretreat här!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather