Terminskort

För att anmäla dig till vårt terminskort mailar du oss ditt namn, personnummer, mobilnummer och adress.

 

Vårterminen Dans 2020 pågår 20/1 – 3/5

 

Om du vill gå fler än två kurser i veckan på Yogansa, så rekommenderar vi att du skaffar ett terminskort.

 

  • Terminskort Dans : 3500 kr

 

Du som är student, pensionär eller långtidssjukskriven får 15 % på våra träningskort. Du som har barn varannan vecka eller liknande, kan ha terminskort varannan vecka.

 

KÖP GÄRNA TERMINSKORT VINTER HÄR!

 

 

Information om Terminskortet:

– Om du vill ha terminskort i någon annan längd än den som gäller, så kan vi skräddarsy ett pris för t.ex. 10 veckor. Fråga oss via mail så ger vi dig ett pris anpassat efter antal veckor.

– Du bokar alltid passen du vill gå på i vår online kalender: www.yogansa.se/boka

– Du kan köpa ditt kort direkt från vår webbshop eller i vår reception. Betala på plats i vår reception med kort, kontant eller SWISH. Du kan även be om en faktura för terminskort.

– Observera att terminskortet är giltigt på alla klasser i mån om lediga platser. (OBS! Gäller ej workshops eller andra specialklasser/event)

– Om en kurs du anmält dig till ställer in, så får du alltid information om detta på email och/eller sms. Kurser med för få fasta anmälda deltagare kan komma att ställas in. Har du köpt hela kursen och en klass ställs in,får du alltid ett kompensationspass som du kan använda på annan valfri klass på Yogansa.

– Terminskortet är personligt och går ej att delas med andra. Alla träningskort,kurser etc registreras under kundens medlemssida i vår bokningssystem. Du behöver  alltså aldrig komma ihåg att ha med något träningskort/band- allt finns i vårt system!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather