Erika Söderström

Erika håller i Barnyoga och Yoga för Unga på Yogansa.

Erika har praktiserat olika former av yoga i mer än tio års tid och är diplomerad barnyogaledare (Angelica Henriksson, Studio Karma) samt certifierad Ashtanga Vinyasa yogalärare enligt It’s Yoga International med Anders Asker som huvudlärare.

Tillsammans med en vän driver hon även egna produktionsbolaget Cirkus Smått som skapar teater och andra kulturaktiviteter för barn. Erika är engagerad i hållbarhetsfrågor på såväl individuellt plan som i ett större perspektiv och är övertygad om att yoga kan bidra till en mer vänlig och hållbar värld. Hon är utbildad miljösamordnare och har tidigare jobbat många år som projektledare på Retoy som utvecklar aktiviteter och mötesplatser där barn får leka och lära om sina rättigheter och miljö. Erika undervisar för närvarande Ashtanga Vinyasa, Hatha, Vinyasa Flow och Familjeyoga, i egen regi i Årsta, parallellt med uppdrag inom skolan.

Erikas egna ord om yoga:

I yogan riktas strålkastaren inåt och gör dig till huvudrollsinnehavare, men utan prestation att leverera och ingen publik att tillfredsställa. Yogan ger oss en inre scen där vi kan uttrycka oss genom medveten rörelse och andning. Den ger oss möjlighet att bejaka alla våra sidor och bidrar till balans oavsett känsloläge. När vi känner oss starka och lugna i både kropp och sinne kan vi lättare rikta ljuset mot vad vi vill skapa och ge näring åt i våra liv.

Jag vill att mina klasser ska förmedla en kombination av harmoni, glädje och energi. Oavsett om man kommer som vuxen till en Vinyasa-inspirerad klass eller om jag håller i sagoyoga för barn och familjer så kan man förvänta sig ett tema. Jag tycker om att använda mig av berättandet för att skapa en röd tråd genom klassen och förstärka yogans budskap.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather