Mattias Sundman

Mattias Sundman undervisar i Gong Relax på torsdagar 19.30-20.30.

Mattias har sagt upp sig från sitt arbete inom IT-branschen för att fullt ut kunna satsa på sitt nystartade företag Feel The Vibes i Nynäshamn utanför Stockholm. Han kommer att erbjuda Gongavslappningar, Yoga och Meditation. Mattias har som mål att sprida Gongens härliga ljud och vibrationer i hela Stockholm.

Mattias kom i kontakt med yogan år 2000 och hans första lärare i Kundaliniyoga var Harnam, som startade Space Of Love festivalen (då Yogafestivalen) på Öland. Harnam hade en mysig yogalokal på Söder i Stockholm och han tog ganska snart in Gongen som fördjupning av savasana. Yogan har sen dess alltid varit ett sätt för Mattias att slappna av och få stillhet både i kropp och själ. Men det var inte förrän senare som han bestämde sig för att själv börja spela Gong.

Det började med att Mattias vart visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias, som några år senare tog beslutet att börja sin Ljud-resa med att spela Gong.

Mattias har nu spelat Gong sedan hösten 2014 och utbildat sig både till Gong Mästare och MEM-GongYoga lärare. Han spelar regelbundet i Nynäshamn och håller workshops i Stockholm och han syns även på yogafestivaler.

Mattias mediterar också och har varit på Vipassana meditation enligt S.N. Goenka i Ödeshög.

Utöver Gong, Yoga och Meditation tycker Mattias om att spela hockey, golfa, vindsurfa, styrketräna och hålla kontakt med sina vänner.

”Att jag kände mig som ett bättre person.
Det kändes som kroppen läkte.
Känner mig lycklig och kan se ljusa sidor.
Kändes som jag var vaken men jag sov.
Brukar inte vilja vila men har nu varit på 4st Gongbad och somnat på 3st.”
– Alma, 9år

Här kommer du i kontakt med Mattias:
http://www.feelthevibes.se
es.se1659918440biveh1659918440tleef1659918440@sait1659918440tam1659918440
070-513 18 87

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather