Dans för barn

Danskurser för barn

Dansskolan Yogansa har som mål att låta barn upptäcka nya kulturer, musikstilar och dansstilar. Vi brinner för mångfald, tolerans, och nyfikenhet om det som kan tyckas främmande, men som ändå bara finns runt hörnet i vår vardag.

Våra danslärare vill ge danseleverna något roligt att se fram emot, som på köpet ger motion, nya lekkamrater, och all den nyttiga hjärngymnastik som medföljer under ett danspass. Minne, koordination och kroppsmedvetenhet är bara tre av många positiva egenskaper som kroppen utvecklar genom att dansa.

Från Höst 2018 använder vi ett nytt system: Gymsystem

Klicka på respektive kurs för att läsa mer och för att boka plats. Du kommer att skickas till sidan:  https://yogansa.gymsystem.se/member

Du kan välja att betala kursen i förväg, du har då förtur till kursen ( du kommer att se olika betalningsalternativ när du klickar på respektive kurs). Om du väljer alternativ ”Betala på plats” kommer du att meddelas om kursen börjar bli full.

Danskurser för barn hösttermin 2018:

Klicka på respektive kurs för att läsa mer och se pris. Pris är mellan 1200-1500 kr. Syskon har 10% familjerabatt! För att använda familjerabatt, ange rabattkod: Yogansafamilyht18.

 

Man kan hoppa in på våra barnkurser även om man missat terminsstarten, dock senast vid terminens fjärde kurstillfälle. Det kostar 100 kr att prova på en barnklass.
Maila es.as1620578438nagoy1620578438@ofni1620578438 om du vill anmäla ditt barn till att prova på en klass hos oss!

Om ditt barn vill dansa flera gånger i veckan, så gäller erbjudandet två kurser i 12 veckor för 2200 kr. Syskon får 10 % rabatt!

Att tänka på:

– Barnen bör ha inneskor, mockasiner, sockerplast eller halksockor. Man kan vara barfota, men golvet är lite kallt under vintermånaderna.

– Föräldrar får vara med första lektionen och den sista lektionen. Gäller ej afroinspirerad minidans.

– Det finns begränsad plats för barnvagnar, så har du möjlighet att komma utan barnvagn är vi jättetacksamma!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather